زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر قند ۱/۲ لیوان |
خامه ۲۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم |
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱/۳ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۵ عدد |
شکر ۱/۲ لیوان |
آرد ۳/۴ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود |
مرحله 2 | سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید سپس زرده های تخم مرغ ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. |
مرحله 3 | سه چهارم لیوان آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید و کم کم به زرده ها اضافه نمایید. |
مرحله 4 | سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن بزنید تا حالت خامه ای پیدا کند و وقتی ظرف را بر میگردانید نریزد ( دقت کنید که زیاده از حد سفیده را نزنید تا پف خود را از دست ندهد ). |
مرحله 5 | با استفاده از کاردک کم کم سفیده را به مواد دیگر اضافه کنید ، بسیار آرام ، سبک و بصورت دورانی و در یک جهت هم بزنید ( باید به صورتی هم بزنید که پف سفیده ها نخوابد و بافت ترد ان باقی بماند ). |
مرحله 6 | ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه شیرینی را روی ان خوب پخش کنید ، سطح مواد را صاف کنید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی رولت طلایی شود |
مرحله 7 | پس از پخت رولت را از فر خارج کنید و به همان صورت داغ و با کمک کاغذ لوله کنید و کناری قرار دهید تا کمی خنک شود. |
مرحله 8 | برای تهیه مواد میانی رولت ابتدا پنیر خامه ای ، خامه و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود |
مرحله 9 | رولت را که خنک شده است به آرامی باز کنید و تمام سطح رولت را به خامه آغشته کنید |
مرحله 10 | دوباره رولت را رول کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود |
مرحله 11 | سپس با پودر قند ، خامه ، شکلات اب شده و … تزیین کنید و برش بزنید و سرو کنید. |