سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر رولت خامه ای

رولت خامه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
پودر قند ۱/۲ لیوان
خامه‏ ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۳ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱/۲ لیوان
آرد ۳/۴ لیوان
رولت خامه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت خامه ای
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود
مرحله 2سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید سپس زرده های تخم مرغ ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله 3سه چهارم لیوان آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید و کم کم به زرده ها اضافه نمایید.
مرحله 4 سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن بزنید تا حالت خامه ای پیدا کند و وقتی ظرف را بر میگردانید نریزد ( دقت کنید که زیاده از حد سفیده را نزنید تا پف خود را از دست ندهد ).
مرحله 5با استفاده از کاردک کم کم سفیده را به مواد دیگر اضافه کنید ، بسیار آرام ، سبک و بصورت دورانی و در یک جهت هم بزنید ( باید به صورتی هم بزنید که پف سفیده ها نخوابد و بافت ترد ان باقی بماند ).
مرحله 6ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه شیرینی را روی ان خوب پخش کنید ، سطح مواد را صاف کنید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی رولت طلایی شود
مرحله 7پس از پخت رولت را از فر خارج کنید و به همان صورت داغ و با کمک کاغذ لوله کنید و کناری قرار دهید تا کمی خنک شود.
مرحله 8برای تهیه مواد میانی رولت ابتدا پنیر خامه ای ، خامه و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود
مرحله 9رولت را که خنک شده است به آرامی باز کنید و تمام سطح رولت را به خامه آغشته کنید
مرحله 10دوباره رولت را رول کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود
مرحله 11سپس با پودر قند ، خامه ، شکلات اب شده و … تزیین کنید و برش بزنید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین