زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
کیک ۵۰۰ گرم |
شیر ۱/۵ فنجان |
شکلات ۱۰۰ گرم |
خامه قنادی ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | کیک رو با گوشت کوب خوب له کنید |
مرحله 2 | شیر رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه کیک پودر شده خودشو بگیره |
مرحله 3 | شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید اگر از شکلات تلخ استفاده وردید 1 قاشق عسل به شکلات اضافه کنید و در اخر به شکلات 50 گرم کره اضافه کنید.اضافه کردن کره اختیاریه. |
مرحله 4 | اگر هنوز کیکتون احتیاج به شیر داره کمی شیر به شکلات اضافه کنید و به کیک اضافه کنید(باید مراقب باشید شیر رو در حدی اضافه کنید که کیکتون حالت خمیری نگیره )بنابراین اضافه کردن شیر دست خودتونه و باید خودتون تشخیص بدید |
مرحله 5 | دو لایه سلفون روی سینی پهن کرده کیک رو روی سلفون پهن کرده و با دست صاف و یکدست میکنیم |
مرحله 6 | خامه قنادی رو روی کیک کشیده و با کمک سلفون رول کرده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار داده که خودشو بگیره.(میتونید بعد از کشیدن خامه موز هم وسط رولت اضافه کنید) |
مرحله 7 | بعد از چند ساعت رولت رو از یخچال بیرون اورده و با سس شکلات تزئین کنید.(شکلات رو بن ماری کنیدو بهش خامه یا شیر اصافه کرده و روی حرارت قراردهید که سس به غلظت مناسب برسد و سپس روی رولت بریزید) |