سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک رولت خامه ای از باقیمانده کیک

رولت خامه ای از باقیمانده کیک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
کیک ۵۰۰ گرم
شیر ۱/۵ فنجان
شکلات ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۱۰۰ گرم
رولت خامه ای از باقیمانده کیک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت خامه ای از باقیمانده کیک
روش ساخت
مرحله 1کیک رو با گوشت کوب خوب له کنید
مرحله 2شیر رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه کیک پودر شده خودشو بگیره
مرحله 3شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید اگر از شکلات تلخ استفاده وردید 1 قاشق عسل به شکلات اضافه کنید و در اخر به شکلات 50 گرم کره اضافه کنید.اضافه کردن کره اختیاریه.
مرحله 4اگر هنوز کیکتون احتیاج به شیر داره کمی شیر به شکلات اضافه کنید و به کیک اضافه کنید(باید مراقب باشید شیر رو در حدی اضافه کنید که کیکتون حالت خمیری نگیره )بنابراین اضافه کردن شیر دست خودتونه و باید خودتون تشخیص بدید
مرحله 5دو لایه سلفون روی سینی پهن کرده کیک رو روی سلفون پهن کرده و با دست صاف و یکدست میکنیم
مرحله 6خامه قنادی رو روی کیک کشیده و با کمک سلفون رول کرده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار داده که خودشو بگیره.(میتونید بعد از کشیدن خامه موز هم وسط رولت اضافه کنید)
مرحله 7بعد از چند ساعت رولت رو از یخچال بیرون اورده و با سس شکلات تزئین کنید.(شکلات رو بن ماری کنیدو بهش خامه یا شیر اصافه کرده و روی حرارت قراردهید که سس به غلظت مناسب برسد و سپس روی رولت بریزید)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین