سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر رولت باقلوا با مغز پسته

رولت باقلوا با مغز پسته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
خمیر فیلو ۱ بسته
پودر پسته ۴۵۰ گرم
کره ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
گلاببه مقدار لازم
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
عسل ۱/۲ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
رولت باقلوا با مغز پسته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت باقلوا با مغز پسته
روش ساخت
مرحله 1خمیرها را از داخل بسته بیرون بیاورید، روی آنها یک حوله خیس قرار داده و حدود یک ساعت بگذارید در دمای محیط بمانند. بعد از این زمان، فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. داخل سینی را چرب کرده، یک خمیر فیلو روی آن قرار دهید و آن را با قلم‌مو آغشته به کره کنید. 3 خمیر دیگر را هم به همین ترتیب روی خمیر اول قرار دهید.
مرحله 2پودر پسته و دارچین را با هم مخلوط کنید، سپس گلاب را تا جایی اضافه کنید تا مواد حالت خمیری پیدا کنند ولی شل نشوند. حالا یک لایه از مخلوط را روی خمیرها بریزید و پخش کنید. یک لایه خمیر هم روی مواد بگذارید و آن را آغشته به کره کنید. این کار را ادامه دهید تا 4 لایه به این شکل به وجود بیاید.
مرحله 3حالا باید مواد را به‌صورت رولت، محکم بپیچید. با چاقوی تیز که آن را داخل روغن فرو کرده‌اید، رولت را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و هرکدام از برش‌ها را داخل سینی فر چرب شده بچینید. سینی را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا باقلواها آماده شوند.
مرحله 4در این فاصله شربت را آماده کنید. شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیایند، سپس عسل را اضافه کرده و بگذارید مواد حدود 20 دقیقه با حرارت کم بجوشند. در انتها برای جلوگیری از شکرک زدن، یک قاشق سوپ‌خوری آبلیمو به آن اضافه کنید. بگذارید شربت کاملا سرد شود.
مرحله 5وقتی باقلواها آماده شدند، آنها را از فر خارج کنید، سپس شربت سرد را روی آنها بریزید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین