زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
شکر ۱/۲ پیمانه |
کره ۴۰ گرم |
آب ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری |
آرد ۱/۲ پیمانه |
پودر قند ۲ قاشق سوپ خوری |
ژله ۱ بسته |
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم |
خامه ۸۰ گرم |
سس ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ژله انار را طبق دستور روی جعبه آماده کنید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید، سپس ژله را بهصورت مکعبی خرد کنید. |
مرحله 2 | حالا رولت را آماده کنید. زردههای تخممرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی حدود 5 دقیقه بزنید تا نرم و غلیظ شود. سپس کره، آب و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. در انتها آرد را بریزید و مواد را خوب مخلوطکنید. |
مرحله 3 | سفیدهها را در ظرف جداگانهای با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شده و پف کند. سپس به مخلوط زرده اضافه کنید. مواد را با لیسک و در یک جهت هم بزنید تا خمیر کیک آماده شود. |
مرحله 4 | سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس خمیر را روی آن بریزید و پخش کنید تا یک لایه نازک تشکیل شود. سینی را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد، سپس سینی را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کیک کمی سرد شود. |
مرحله 5 | در این مرحله پنیر ماسکارپونه، خامه فرم گرفته و سس انار را با هم مخلوطکنید. رولت را روی سطح تمیزی قرار دهید و مخلوط پنیری را روی آن بمالید. سپس تکههای ژله را لبه خمیر بچینید. حالا بهآرامی خمیر را لوله کنید تا رولت شما آماده شود. در انتها روی رولت پودر قند بریزید. رولت را با فویل آلومینیومی بپوشانید. آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. |
مرحله 6 | موقع سرو، رولت را از داخل فویل خارج کنید، آن را با تکههای ژله تزیین و سرو کنید. |