زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری |
روغن ۳ قاشق غذا خوری |
ماست ۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مربا خوری |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
ژامبونبه مقدار لازم |
مرحله 1 | همه مواد را بجز آرد و ژامبون را با همزن مخلوط کنید تا یکدست شوند |
مرحله 2 | سپس آرد را اضافه کرده و مجددا با همزن بزنید تا خمیر یکدست و روان بدست آید |
مرحله 3 | در یک مایه تابه نچسب مستطیلی، مواد را بریزید و با شعله کم بگذارید پنج دقیقه بپزد |
مرحله 4 | سپس خمیر را زیر و رو کنید و پنج دقیقه دیگر بگذارید پخته شود |
مرحله 5 | اکنون خمیر پخته شده را روی یک دستمال خیس گذاشته و رول کنید تا انعطاف پذیر شود |
مرحله 6 | حدود ۵ دقیقه بگذارید رول داخل دستمال نمدار استراحت کند و فرم بگیرد |
مرحله 7 | سپس آن را از دستمال بیرون بیاورید و روی سینی بگذارید |
مرحله 8 | ابتدا چند ورق ژامبون بچینید و بعد مواد الویه(مواد سالاد الویه) را که ازقبل آماده کرده اید روی سطح ژامبون ها بریزید و خوب پخش کنید |
مرحله 9 | حال خمیر را به آرامی بپیچید و بگذارید در یخچال به مدت یک ربع بماند |
مرحله 10 | سپس با چاقوی تیز برش بزنید. نوش جان |