زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
مواد لازم0 |
رشته کادایف ۲۰۰ گرم |
کره ۵۰ گرم |
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۳ پیمانه |
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری |
شکر ۱/۴ پیمانه |
گلاب ۱/۴ پیمانه |
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | رشته کادایف و پودر قند و کره رو در قابلمه تفت میدیم تا طلایی بشه میتونید مقداری دارچین هم بهش اضافه کنید |
مرحله 2 | وقتی رشته ها خوب تردو طلایی شد رشته ها رو داخل یه سینی ریخته و کاملا صاف کنید |
مرحله 3 | حالا بریم سر درست کردن فرنی : شکر و نشاسته رو داخل شیر حل کرده سپس خامه و گلاب رو اضافه کنید( به نظرم میتونید خامه رو کمتر بزنید من ۲قاشق زدم) |
مرحله 4 | مواد رو روی شعله ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برشه. سعی کنید فرنیتون خیلی سفت نشه تا راحت بشه روی رشته ها پهنش کنید. |
مرحله 5 | فرنی رو تا داغه روی کاداییف داخل سینی بریزید سعی کنید ارتفاعش خیلی زیاد نشه نهایتا نیم سانت بشه بعدم صافش کنید میتونید به دلخواه روشو مغزیجات مثل مغز گردو بریزید بعدم نیم ساعتی بذارید داخل یخچال تا فرنی سفت بشه. |
مرحله 6 | حالا از یخچال دربیارید و با چاقو به صورت نوارای چهار پنج سانتی ببرید و نوک یه کفگیر فلزی که نازکه رو از خیلی آروم بندازید زیر رشته ها و آروم برشتون رو رول کنید . بعدم تزیین کرده و نوش جان کنید. |