زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی آب پز ۴ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
آرد ۳ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
نعنا خشک ۱ قاشق چای خوری |
خمیر ترش ۱ قاشق مربا خوری |
کره ۲ قاشق سوپ خوری |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ (زرده)به مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد را در کاسهای بریزید و وسط آرد را با دست گودالی ایجاد کنید. |
مرحله 2 | تخممرغ، یک قاشق سوپخوری کره، روغن مایع، نمک و خمیرترش را که از قبل به همراه شکر در آب حل کردهاید، در حفره بریزید و شروع به ورز دادن کنید تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود و به دست نچسبد. |
مرحله 3 | پیاز را به صورت نگینی خرد کنید، سپس به همراه مابقی کره در تابه تفت دهید. |
مرحله 4 | سیبزمینیها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. وقتی پیازها نرم شدند، سیبزمینی را بیافزایید و کمی تفت دهید. سپس نمک، فلفل و نعنا خشک را اضافه کنید، در آخر رب گوجهفرنگی را بیافزایید و تفت دهید. |
مرحله 5 | مواد آماده شده را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. |
مرحله 6 | خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده، هر تکه از خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشیده شده به صورت مستطیل باز کنید. |
مرحله 7 | از مخلوط سیبزمینی روی طول مستطیل بریزید و خمیر را لوله کنید. خمیر لوله شده را به قسمتهای شش سانتیمتری برش بزنید و در سینی فر چرب شده بچینید و روی آنها را با زرده تخممرغ و سیاهدانه بپوشانید. |
مرحله 8 | سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، به مدت 25 دقیقه قرار داده تا نانها بپزد. |