زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله مرغ ۱۰ فیله |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
کرفس ۱ ساقه |
هویج ۴ عدد |
پیاز ۱ عدد |
آبلیموبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
سیر ۲ حبه |
مرحله 1 | فیله های مرغ رو اگر نازک نیست به نازکی برش بزنید و با نمک و آبلیمو و پیاز و سیر مزه دار کنید و چندین ساعت در یخچال قرار دهید. |
مرحله 2 | فلفل دلمه ای و هویج و کرفس را به صورت خلالی بلند و نازک برش بزنید. |
مرحله 3 | مواد را کمی در روغن تفت دهید و در صورت علاقه بهش کمی کنجد اضافه کنید. |
مرحله 4 | فیله ها را با بیفتک کوب می کوبیم تا نازک شود (خیلی نازک نه که بافت فیله از بین رود) |
مرحله 5 | و از مواد آماده شده و خنک شد داخل فیله می گذاریم و دو طرف فیله را روی مواد می آوریم و با خلال دندون سفت می کنیم و در روغن تفت می دهیم. |
مرحله 6 | کمی شعله زیر تابه را کم می کنیم تا مرغ ها کاملا پخته شود بعد درب ظرف را برداشته تا در روغن طلایی شوند. |