سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اسنک و رول رول ماهی سالمون

رول ماهی سالمون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خمیر یوفکا ۸ ورق
فیله سالمون ۴۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
فلفل قرمزبه مقدار لازم
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
زیرهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
رول ماهی سالمون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رول ماهی سالمون
روش ساخت
مرحله 1 ماهی را با نمک، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو طعم دار کنید
مرحله 2خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود
مرحله 3 یک لایه از خمیر یوفکا را از فریزر خارج و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا خمیر کاملا مرطوب شود. لایه دوم را روی لایه اول قرار دهید و همانند قبل مرطوب کنید. این کار را برای لایه های سوم و چهارم نیز تکرار کنید.
مرحله 4ماهی طعم‌دار شده را در وسط خمیر قرار دهید و سپس 4 لایه دیگر خمیر را مانند قبل خوب مرطوب و روی آن قرار دهید. سپس از یک طرف خمیر شروع به پیچیدن و تاب دادن لایه‌ها کنید تا به طرف دیگر برسید. ‌می‌توانید از زیره سیاه برای تزیین خمیر استفاده کنید.
مرحله 5رول‌ها را درون فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شده و ماهی پخته شود
مرحله 6شما می‌توانید از هر نوع ماهی بدون استخوانی که می‌پسندید استفاده کنید و بسته به ذائقه خود آن را طعم دار کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین