سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک رول شکلات گیلاس

رول شکلات گیلاس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
گیلاس ۴۲۵ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکلات ۲۰۰ گرم
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
خامه زده شده ۳۰۰ میلی لیتر
آرد ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۲۲۰ گرم
رول شکلات گیلاس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رول شکلات گیلاس
روش ساخت
مرحله 1 فررا با حرارات 195 درجه سانتیگراد ویا۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.یک قالب به سایز ۲۶*31 سانتیمتربا کاغذ پخت پوشش دهید.
مرحله 2زرده تخم مرغ را کمی زده وشکروآردرااضافه وهم زده،تا زمانی که ضخیم وخامه ای شود.
مرحله 3سفیده تخم مرغ راهم کاملا زده تا سفید وخامه ای شود. ۱۵۰ گرم شکلات ذوب شده را به ترکیب زرده اضافه و مخلوط کرده سفیده را هم اضافه وهم زده تا کاملا ترکیب یکدست شود.
مرحله 4سپس خمیر آماده شده را در قالب بریزید ودرفربه مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. تا کیک پخته شود.
مرحله 5قالب کیک باید مستطیل شکل باشد.
مرحله 6وقتیکه کیک آماده شد آنرا ازفرخارج کرده ودریک حوله رول کنید.به مدت ۲۰ دقیقه کنار گذاشته تا سرد شود.
مرحله 7خامه و۵۰ گرم شکلات ذوب شده را با وانیل زده تا یک دست وضخیم شود.سپس گیلاس های خرد شده را توی ترکیب بریزید ومخلوط کنید.
مرحله 8سپس حوله را از دورکیک بازکنید وسطح کیک را با ترکیب شکلاتی پوشش دهید ودوباره کیک را رول کنید و۲۰ دقیقه کنار گذاشته وبعد روی رولت را با پودرکاکائو و پودرقند تزیین وسروکنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین