زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
گیلاس ۴۲۵ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
شکلات ۲۰۰ گرم |
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری |
خامه زده شده ۳۰۰ میلی لیتر |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۲۲۰ گرم |
مرحله 1 | فررا با حرارات 195 درجه سانتیگراد ویا۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.یک قالب به سایز ۲۶*31 سانتیمتربا کاغذ پخت پوشش دهید. |
مرحله 2 | زرده تخم مرغ را کمی زده وشکروآردرااضافه وهم زده،تا زمانی که ضخیم وخامه ای شود. |
مرحله 3 | سفیده تخم مرغ راهم کاملا زده تا سفید وخامه ای شود. ۱۵۰ گرم شکلات ذوب شده را به ترکیب زرده اضافه و مخلوط کرده سفیده را هم اضافه وهم زده تا کاملا ترکیب یکدست شود. |
مرحله 4 | سپس خمیر آماده شده را در قالب بریزید ودرفربه مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. تا کیک پخته شود. |
مرحله 5 | قالب کیک باید مستطیل شکل باشد. |
مرحله 6 | وقتیکه کیک آماده شد آنرا ازفرخارج کرده ودریک حوله رول کنید.به مدت ۲۰ دقیقه کنار گذاشته تا سرد شود. |
مرحله 7 | خامه و۵۰ گرم شکلات ذوب شده را با وانیل زده تا یک دست وضخیم شود.سپس گیلاس های خرد شده را توی ترکیب بریزید ومخلوط کنید. |
مرحله 8 | سپس حوله را از دورکیک بازکنید وسطح کیک را با ترکیب شکلاتی پوشش دهید ودوباره کیک را رول کنید و۲۰ دقیقه کنار گذاشته وبعد روی رولت را با پودرکاکائو و پودرقند تزیین وسروکنید |