مرحله 1 | شیر، خمیرمایه و 2 قاشق غذاخوری شکر را در کاسه ای بزرگ با هم ترکیب کنید. برای 10 دقیقه آن را در مکانی گرم و بدون جریان هوا قرار دهید تا پف کند |
مرحله 2 | تخم مرغ را به مواد داخل کاسه افزوده و هم بزنید |
مرحله 3 | آرد و کره را در غذاساز ریخته تا مخلوطی شبیه خرده نان به شما بدهد. |
مرحله 4 | مخلوط خمیر مایه را به مخلوط آرد و کره داخل غذاساز افزوده و آنها را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند |
مرحله 5 | مواد را به کاسه ای انتقال داده و با کاور پلاستیکی یا سلفون بپوشانید و در مکانی گرم و بدون جریان هوا بگذارید تا بعد 40 دقیقه که حجم آن 2 برابر شود |
مرحله 6 | فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. روی سینی فر را با کاغذ روغنی (کاغذ شیرینی پزی) بپوشانید. |
مرحله 7 | خمیر را روی سطح صافی که کمی آرد پاشیده اید برگردانید و برای 3 تا 5 دقیقه ورز دهید تا نرم و کشسان شود. |
مرحله 8 | با استفاده از یک وردنه که کمی به آن آرد زده اید، آرد را به صورت مستطیلی 30 در 40 سانتیمتری پهن کنید. ضلع کوچکتر مستطیل را تا وسط خمیر تا کنید. ضلع مقابل را هم تا نیمه تا کنید |
مرحله 9 | دوباره خمیر را پهن کنید تا به صورت مستطیلی با ابعاد 30 در 40 سانتیمتر درآید. مرحله تا کردن و پهن کردن را تکرار کنید. |
مرحله 10 | شاتوت و 3 قاشق غذاخوری شکر باقیمانده را در کاسه ای با هم ترکیب کنید. |
مرحله 11 | پنیر خامه ای را روی خمیر پخش کنید. مخلوط تمشک را با قاشق به صورت یک دست روی پنیر خامه ای بریزید. از ضلع بزرگتر خمیر شروع به رول کردن خمیر کنید تا یک رولت با میانلایههای پنیر و شاتوت درست شود. |
مرحله 12 | خمیر را محکم بپیچید و از طول رولت را به قطعات 2 سانتیمتری ببرید |
مرحله 13 | روی سینی فر هر قسمت خمیر را طوری کنار بچینید که قسمت برش خورده آنها به سمت بالا باشد. در کاسه یا پیاله ای زرده تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید. مخلوط را با قلم مو روی رول ها بمالید. |
مرحله 14 | شیرینی را برای 30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود و گرم سرو کنید |