سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر رول شاتوت

رول شاتوت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
شاتوت ۱۰۰ گرم
کره ۶۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۵ قاشق غذا خوری
پودر خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری
رول شاتوت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رول شاتوت
روش ساخت
مرحله 1شیر، خمیرمایه و 2 قاشق غذاخوری شکر را در کاسه ای بزرگ با هم ترکیب کنید. برای 10 دقیقه آن را در مکانی گرم و بدون جریان هوا قرار دهید تا پف کند
مرحله 2تخم مرغ را به مواد داخل کاسه افزوده و هم بزنید
مرحله 3آرد و کره را در غذاساز ریخته تا مخلوطی شبیه خرده نان به شما بدهد.
مرحله 4مخلوط خمیر مایه را به مخلوط آرد و کره داخل غذاساز افزوده و آنها را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند
مرحله 5مواد را به کاسه ای انتقال داده و با کاور پلاستیکی یا سلفون بپوشانید و در مکانی گرم و بدون جریان هوا بگذارید تا بعد 40 دقیقه که حجم آن 2 برابر شود
مرحله 6فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. روی سینی فر را با کاغذ روغنی (کاغذ شیرینی پزی) بپوشانید.
مرحله 7خمیر را روی سطح صافی که کمی آرد پاشیده اید برگردانید و برای 3 تا 5 دقیقه ورز دهید تا نرم و کشسان شود.
مرحله 8با استفاده از یک وردنه که کمی به آن آرد زده اید، آرد را به صورت مستطیلی 30 در 40 سانتیمتری پهن کنید. ضلع کوچکتر مستطیل را تا وسط خمیر تا کنید. ضلع مقابل را هم تا نیمه تا کنید
مرحله 9دوباره خمیر را پهن کنید تا به صورت مستطیلی با ابعاد 30 در 40 سانتیمتر درآید. مرحله تا کردن و پهن کردن را تکرار کنید.
مرحله 10شاتوت و 3 قاشق غذاخوری شکر باقیمانده را در کاسه ای با هم ترکیب کنید.
مرحله 11پنیر خامه ای را روی خمیر پخش کنید. مخلوط تمشک را با قاشق به صورت یک دست روی پنیر خامه ای بریزید. از ضلع بزرگتر خمیر شروع به رول کردن خمیر کنید تا یک رولت با میان‌لایه‌های پنیر و شاتوت درست شود.
مرحله 12خمیر را محکم بپیچید و از طول رولت را به قطعات 2 سانتیمتری ببرید
مرحله 13روی سینی فر هر قسمت خمیر را طوری کنار بچینید که قسمت برش خورده آنها به سمت بالا باشد. در کاسه یا پیاله ای زرده تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید. مخلوط را با قلم مو روی رول ها بمالید.
مرحله 14شیرینی را برای 30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود و گرم سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین