زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ آب پز ۸ عدد |
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سس باربیکیو ۲ قاشق سوپ خوری |
جعفری ۱/۴ پیمانه |
خمیر هزارلا ۲ ورق |
پودر نان ۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
مرحله 1 | فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. روی یک سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. سپس روی سینی توری فلزی بگذارید و دوباره روی آن را هم یک ورقه کاغذ روغنی پهن کنید. با کمک نوک یک چاقوی تیز تمام سطح این کاغذ را سوراخ کنید. |
مرحله 2 | 8 عدد تخممرغ را در یک قابلمه در کنار هم به صورت یک سطح بچینید. روی آنها را با آب سرد بپوشانید و روی حرارت متوسط بگذارید. قبل از جوش آمدن آب، تخممرغها را کمی جابهجا کنید. |
مرحله 3 | (این کار به قرار گرفتن زرده در وسط تخممرغ کمک میکند.) بعد از جوش آمدن آب، دیگر ظرف را تکان ندهید و به مدت 7 دقیقه صبر کنید تا تخممرغها بپزند. بعد آنها را در ظرف آب سرد بیندازید تا پوستشان به راحتی جدا شود. |
مرحله 4 | حالا گوشت چرخکرده، پیاز، سس باربيكيو و جعفری را در کاسهای بریزید. یکی از تخممرغهای اضافی را در این کاسه بشکنید، خوب مخلوط کنید و ورز دهید. |
مرحله 5 | خمیرهای هزارلا را روی سطح صاف و تمیزی بگذارید. روی هر کدام از خمیرها نیمی از خرده نان را بریزید. سپس نیمی از مایه گوشتی را هم روی هر خمیر پهن کنید. البته از یک طرف لبه حدود 6 سانتیمتر جا بگذارید برای بهتر جمع کردن خمیر. در امتداد طول هر خمیر و روی وسط مایه گوشتی 4 عدد تخممرغ پخته پوست کنده را نزدیک به یکدیگر بگذارید |
مرحله 6 | لبه خمیر را با کمی آب خیس کنید. خمیر را از یک طرف لوله کنید طوری که مایه گوشت روی تخممرغها را بپوشاند. با محکم لوله کردن خمیر مواد را به هم فشرده کنید. در آخر لبههای خمیر را روی هم بیاورید و محکم کنید. خمیر را بعد از هر تخممرغ ببرید و باز لبههای خمیر را جمع و فشرده کنید. به این طریق 8 عدد سوسیس با مرکز تخممرغ دارید. |
مرحله 7 | هر سوسیس را روی سینی آماده شده بگذارید طوری که بخش جمع شده خمیر در زیر قرار بگیرد. تخم مرغ باقیمانده را در کاسهای بشکنید و با چنگال بزنید. بعد روی سوسیسها بمالید. سینی را در فر به مدت نیمساعت حرارت دهید تا روی سوسیسها طلایی شود. |