سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اسنک و رول رول تست مرغ و قارچ

رول تست مرغ و قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سینه‌ مرغ ۱ عدد
قارچ ۱/۲ پیمانه
جعفری ۱/۲ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
ذرت ۱/۴ پیمانه
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آویشنبه مقدار لازم
مواد لازم0
نان تست ۱ بسته
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۴ پیمانه
آرد سفیدبه مقدار لازم
پودر سوخاریبه مقدار لازم
رول تست مرغ و قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رول تست مرغ و قارچ
روش ساخت
مرحله 1سینه مرغ رو همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید سپس ریش ریش کنید
مرحله 2قارچ رو روی حرارت قرار دهید و با مقداری روغن سرخ کنید
مرحله 3سیب زمینی نگینی شده رو سرخ کنید
مرحله 4مرغ ریش ریش شده و قارچ سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و ذرت و جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل و آویشن رو مخلوط کنید
مرحله 5لبه های نون تست رو جدا کنید و با وردنه نون رو باز کنید تا یکدست و نازک شود
مرحله 6روی سطح کار یک لایه نایلون یا سلفون باز کنید
مرحله 7نون تست رو لبه نایلون بذارید
مرحله 8روی لبه نون تست مقداری از مواد مرغتون رو بریزید و مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و با کمک نایلون نون رو محکم رول کنید و سلفون یا نایلون رو دور رول بپیچید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر بذارید
مرحله 9تخم مرغ ها رو شکسته و مقداری بزنید سپس در صورت تمایل شیر رو بهش اضافه کنید به همراه نمک و فلفل خوب هم بزنید میتونید یک قاشق زعفران دم کرده هم اضافه کنید
مرحله 10در دو ظرف جداگانه آرد سفید و پودر سوخاری بریزید(اگر از پودر سوخاری نارنجی استفاده کنید بهتره)
مرحله 11رول ها رو از فریزر خارج کرده اول داخل آرد سفید سپس تخم مرغ و در نهایت داخل پودر سوخاری بغلطانید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید
مرحله 12بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافه ش گرفته بشه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین