زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ عدد |
قارچ ۱/۲ پیمانه |
جعفری ۱/۲ پیمانه |
سیب زمینی ۱ عدد |
ذرت ۱/۴ پیمانه |
پنیر پیتزا ۱ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آویشنبه مقدار لازم |
مواد لازم0 |
نان تست ۱ بسته |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۱/۴ پیمانه |
آرد سفیدبه مقدار لازم |
پودر سوخاریبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سینه مرغ رو همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید سپس ریش ریش کنید |
مرحله 2 | قارچ رو روی حرارت قرار دهید و با مقداری روغن سرخ کنید |
مرحله 3 | سیب زمینی نگینی شده رو سرخ کنید |
مرحله 4 | مرغ ریش ریش شده و قارچ سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و ذرت و جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل و آویشن رو مخلوط کنید |
مرحله 5 | لبه های نون تست رو جدا کنید و با وردنه نون رو باز کنید تا یکدست و نازک شود |
مرحله 6 | روی سطح کار یک لایه نایلون یا سلفون باز کنید |
مرحله 7 | نون تست رو لبه نایلون بذارید |
مرحله 8 | روی لبه نون تست مقداری از مواد مرغتون رو بریزید و مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و با کمک نایلون نون رو محکم رول کنید و سلفون یا نایلون رو دور رول بپیچید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر بذارید |
مرحله 9 | تخم مرغ ها رو شکسته و مقداری بزنید سپس در صورت تمایل شیر رو بهش اضافه کنید به همراه نمک و فلفل خوب هم بزنید میتونید یک قاشق زعفران دم کرده هم اضافه کنید |
مرحله 10 | در دو ظرف جداگانه آرد سفید و پودر سوخاری بریزید(اگر از پودر سوخاری نارنجی استفاده کنید بهتره) |
مرحله 11 | رول ها رو از فریزر خارج کرده اول داخل آرد سفید سپس تخم مرغ و در نهایت داخل پودر سوخاری بغلطانید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید |
مرحله 12 | بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافه ش گرفته بشه |