زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱/۲ عدد |
پودر کاری ۱/۲ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۲۵ گرم |
خمیر هزارلا ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد |
آردبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کره را داخل تابهای بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از آنکه طلایی شد، بوقلمون چرخ شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. رب گوجهفرنگی، پودر کاری، پودر جوز هندی و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. کمی آب هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم تفت دهید. صبر کنید تا گوشت بپزد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 2 | زردههای تخممرغ را با آب سرد خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا باید خمیر هزارلا را با وردنه روی سطح آرد پاشی شده خوب باز کنید و با یک چاقوی تیز یا برش زن، خمیر را بهصورت 2 مستطیل های 15 در 40 سانتیمتر برش بزنید. خمیرها را روی ظرف مورد نظرتان قرار دهید. |
مرحله 3 | وسط خمیرها مخلوط حاصل را بریزد؛ طوری که یک نوار از مواد وسط خمیرها به وجود بیاید. با قلممو مقداری مخلوط تخممرغ را روی یکی از لبهها بمالید، سپس با دقت لبه دیگر را روی لبه آغشته به تخممرغ قرار دهید. با چنگال خمیرها را روی هم محکم کنید. مقداری مخلوط تخممرغ هم روی خمیر بمالید. ظرف را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 4 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف را از یخچال خارج کرده و خمیر را با چاقوی تیز بهصورت رول های کوچک برش بزنید. هرکدام از رولها را دوباره آغشته به مخلوط تخممرغ کنید. |
مرحله 5 | ظرف را به مدت 15-12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر بپزد، سپس شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح رولها هم طلایی شوند. رولهای آماده را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و همراه با سس دلخواه تان سرو کنید. |