زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتونکمی |
شیر ۱ پیمانه |
آرد ۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ ۸ عدد |
خردل ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
اسفناج ۲ پیمانه |
پنیر چدار ۱.۵ پیمانه |
مرحله 1 | فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. |
مرحله 2 | کف یک ظرف مستطیل شکل مناسب فر به ابعاد 25 در37 سانتیمتر را کمی چرب میکنیم. کف ظرف را یک کاغذ روغنی پهن کرده و دو طرف آن کاغذ را به اندازه 3 سانتیمتر بیرون میگذاریم که مانند دسته شود. کمی روغن هم روی کاغذ میمالیم |
مرحله 3 | داخل یک کاسه متوسط شیر و آرد را ریخته و آنها را با همزن دستی کاملاً مخلوط میکنیم. |
مرحله 4 | تخم مرغ، خردل، 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه در آن میریزیم و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم. |
مرحله 5 | مایه را در ظرف فر آماده شده میریزیم و اسفناج خرد شده را روی سطح آن پخش میکنیم |
مرحله 6 | آن را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر داغ میگذاریم تا اطراف املت کاملاً پخته و جدا شود. در این زمان پنیر چدار را روی سطح آن پخش کرده و به مدت 2 تا 4 دقیقه دیگر در فر میگذاریم تا پنیر ذوب شود. |
مرحله 7 | آن را از فر خارج کرده و با کمک دستههای کاغذی که ایجاد کرده بودیم، آن را از ظرف خارج میکنیم. کاغذ روغنی را از آن جدا کرده و املت را رول میکنیم. سپس با کمک یک چاقوی مناسب رولت را بریده و داغ سرو میکنیم |