سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب روغن جدا کننده کیک از قالب

روغن جدا کننده کیک از قالب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۵۰ گرم
روغن ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
روغن جدا کننده کیک از قالب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت روغن جدا کننده کیک از قالب
روش ساخت
مرحله 1کره یا روغن جامد و روغن مایع و آرد رو با هم در ظرفی ریخته اول با دور کند همزن هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. 
مرحله 2وقتی مواد با هم مخلوط شدن،با دور تند همزن چند دقیقه میزنیم تا رنگش کمی روشن و حجمشم یه مقدار بیشتر شه.
مرحله 3روغن جدا کننده را در شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید مایعی که بدست میاد غلظت اون شبیه ماست خامه ای باید باشه نه سفت تر نه شل تر .
مرحله 4اگه این روغن جدا کننده رو با کره درست کردین،داخل ظرف دردار و در فریزر قرار بدید،چون توی یخچال احتمال کپک زدنش هست.
مرحله 5از مقدار مواد کمتری هم میتونین استفاده کنین،مثلا از هرکدوم سی گرم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین