زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴۰۰ گرم |
گوشت ۵۰۰ گرم |
رشته (پلویی) ۱۵۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن ۱۵۰ گرم |
نمك و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچینبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج را یک ساعت قبل خیس کنید و آن را داخل ظرف آبجوشی که روی حرارت قرار دارد بریزید |
مرحله 2 | قبل از آبکش کردن رشتهها را نیز به آن اضافه کنید تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش بریزید و پس از آبکش کردن آن را دم کنید |
مرحله 3 | گوشت را با پیاز سرخ کنید، رب گوجهفرنگی و ادویه را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود. |
مرحله 4 | پس از اینکه گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس بکشید و برنج را روی آن بریزید. |
مرحله 5 | برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج بریزید. |