سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج رشته پلو با خورش قیمه آلو

رشته پلو با خورش قیمه آلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت‌ گوساله ۴۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آلو خورشتی ۲۰۰ گرم
لپه‎ ۱/۲ پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۲ پیمانه
لیمو عمانی ۳ عدد
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
نمک و روغنبه مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم
رشته پلو با خورش قیمه آلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رشته پلو با خورش قیمه آلو
روش ساخت
مرحله 1گوشت را به‌صورت تکه‌های 3 سانتی‌متری خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را همراه با زردچوبه داخل آن تفت دهید، سپس تکه‌های گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. وقتی گوشت تغییر رنگ داد، آب جوش را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. صبر کنید تا 3/2 پخت گوشت کامل شود.
مرحله 2لپه‌ها را در کمی روغن تفت داده و به گوشت اضافه کنید. لیمو امانی‌ها را یک ربع قبل از اینکه داخل خورش بریزید، با چنگال سوراخ کرده و داخل آب سرد بریزید، سپس آنها را همراه با آلوها به خورش اضافه کنید.
مرحله 3رب گوجه‌فرنگی را داخل یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. وقتی رب رنگ باز کرد، آن را داخل خورش بریزید. به‌آرامی مواد را با هم مخلوط کنید. در انتها به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خوش جا بیفتد.وقتی خورش آماده شد در ظرف مورد نظرتان بریزید و با رشته پلو سرو کنید.
مرحله 4برای آماده کردن رشته پلو، 10 عدد قیسی را یک ساعت در آب خیس کرده و بعد خلالی کنید، سپس آنها را در مقداری کره تفت دهید. 3 پیمانه برنج خیس خورده را داخل قابلمه آب جوش بریزید. صبر کنید تا کمی نرم شوند، سپس 300 گرم رشته پلویی اضافه کرده و صبر کنید تا نرم شوند، سپس آبکش کنید. رشته پلو و قیسی ها را لابه لای هم داخل قابلمه بریزید و دم کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین