سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات رشته های آجیل هندی

رشته های آجیل هندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد نخودچی ۱.۵ فنجان
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
پودر زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
تخم گشنیز ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودرنوک قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
آب ۱/۴ فنجان
رشته های آجیل هندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رشته های آجیل هندی
روش ساخت
مرحله 1آرد نخودچی رو در کاسه ای الک می کنیم و نمک و فلفل و ادویه ها و بیکنگ پودر و 1 قاشق چایخوری روغن رو به آرد اضافه می کنیم.
مرحله 2آب رو کم کم اضافه می کنیم تا به صورت خمیر نه خیلی شل و نه خیلی سفت دربیاد .با 1/2 قاشق روغن روی خمیر رو چرب می کنیم.
مرحله 3برای درست کردن رشته ها دستگاه مخصوصی هست که میشه از بیسکوییت ریز یا هر وسیله مشابهی برای رسته ای کردن خمیر استفاده کرد.
مرحله 4از صفحه ای که سوراخ های نسبتا" درشت داره باید استفاده کنیم.
مرحله 5خمیر رو داخل روغن فراوون طوری که رشته ها در روغن غوطه ور بشه می ریزیم.
مرحله 6تا زمانی که رشته ها قهوه ای روشن بشه سرخ می کنیم 2-3 دقیقه .از روغن درمیاریم و روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنش کشیده بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین