زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد برنج ۲ پیمانه |
مغز هلبه مقدار لازم |
مغز گردو ۱۰۰ گرم |
آب ۵.۵ پیمانه |
پودر زنجبیلبه مقدار لازم |
شکر ۱.۵ پیمانه |
دارچین ۱ قاشق مربا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برای تهیه شربت رشته خوشکار، ابتدا آب و شکر را مخلوط كنید و روی حرارت قرار داده تا قوام بیاید. |
مرحله 2 | آن را از روی حرارت بردارید و پودر دارچین را به آن اضافه كنید. |
مرحله 3 | مغز گردو، هل، شکر و در صورت تمایل کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط كنید به حدی که چسبندگی میان آنها ایجاد شود. |
مرحله 4 | برای تهیه خمیر رشته خوشکار، ابتدا آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط كنیدو چند ساعتی آن را کنار بگذارید |
مرحله 5 | آب اضافی روی آرد را به آرامی خالی كنید. |
مرحله 6 | مایه را در ظرف مخصوص شانه خوشکار بریزید (این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است). |
مرحله 7 | یک سینی را روی حرارت متوسط قرار دهید و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب كنید. |
مرحله 8 | انگشتان را روی تکتک سوراخهای شانه بگذارید و آن را روی سینی قرار داده و یکباره انگشتان را بردارید تا مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک درست شود. (می توانید از یک آبکش کوچک با سوراخ های ریز هم استاده کنید.) |
مرحله 9 | بعد از چند ثانیه آن را بردارید و روی پارچه تمیزی قرار دهید. |
مرحله 10 | بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا كنید و یک قسمت را روی قسمت بعدی بیاورید. |
مرحله 11 | از مایه مغز گردو، روی یک سمت از آن بریزید و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا شده است، روی آن بیاورید و با کناردست اطراف آن را بچسبانید. با تمام مواد این كار را انجام دهید. |
مرحله 12 | روغن مایع را در یک تابه داغ كرده و رشته خوشکارها را در روغن بیندازید تا سرخ و طلایی شوند. |
مرحله 13 | هر یک از رشته خوشکارها را از روغن خارج نموده و در شربت بغلطانید و در ظرف مناسبی بچینید. |