زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد برنج ۱ پیمانه |
آرد گندم ۱ پیمانه |
نمک ۱ پنس |
آب ۲-۲.۵ پیمانه |
مغز گردو ۱۰۰ گرم |
پودر شکر ۳-۵ قاشق غذا خوری |
پودر هلکمی |
مرحله 1 | برای مواد میانی مغز گردو را آسیاب کنید و با چند قاشق پودر شکر و ترکیبی از ادویه جات معطر مخلوط کنید. میزان شکر بستگی به ذائقه شما دارد. |
مرحله 2 | آرد الک شده را با آب یا شیر و نمک با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود. مایع نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد. میتوانید فقط از 2 پیمانه آرد برنج استفاده کنید. |
مرحله 3 | روی درب بطری آب معدنی را 3 تا 6 سوراخ در یک یا دو ردیف ایجاد کنید.گوش پاک کن بردارید و پنبه آنرا جدا کنید و نی گوش پاک کن را داخل سوراخ ها فرو کنید.مواد را داخل بطری ریخته ، تابه را روی حرارت قرار دهید و با برس کمی چرب کنید. |
مرحله 4 | مواد را به صورت رشته های عمودی و افقی در طول و عرض تابه ریخته و چند لحظه اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد. به محض پخت رشته ها از تابه جدا میشوند و به راحتی میتوانید آنرا با دست یا کفگیر بلند کنید. |
مرحله 5 | روی پارچه یا کاغذ روغنی قرار دهید.بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا میکنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی میآوریم.از مواد میانی روی یک سمت از آن میریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است، روی آن میآوریم و با دست اطراف آن را میچسبانیم. |
مرحله 6 | وقتی همه رشته ها آماده شدند ، در تابه روغن ریخته و آنها را سرخ کنید.میتوانید به همین صورت سرو کنید یا روی آن کمی شکر بپاشید و سرو کنید. |
مرحله 7 | در صورت تمایل میتوانید با 1 لیوان آب و 1/5 لیوان شکر، شربت آماده کنید و رشته های سرخ شده را یک دقیقه داخل شربت قرار دهید سپس سرو کنید. |