سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مازندران رشته خشکار

رشته خشکار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد برنج ۱ پیمانه
آرد گندم ۱ پیمانه
نمک ۱ پنس
آب ۲-۲.۵ پیمانه
مغز گردو ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۳-۵ قاشق غذا خوری
پودر هلکمی
رشته خشکار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رشته خشکار
روش ساخت
مرحله 1برای مواد میانی مغز گردو را آسیاب کنید و با چند قاشق پودر شکر و ترکیبی از ادویه جات معطر مخلوط کنید. میزان شکر بستگی به ذائقه شما دارد.‌
مرحله 2آرد الک شده را با آب یا شیر و نمک با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود. مایع نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد. میتوانید فقط از 2 پیمانه آرد برنج استفاده کنید.
مرحله 3روی درب بطری آب معدنی را 3 تا 6 سوراخ در یک یا دو ردیف ایجاد کنید.گوش پاک کن بردارید و پنبه آنرا جدا کنید و نی گوش پاک کن را داخل سوراخ ها فرو کنید.مواد را داخل بطری ریخته ، تابه را روی حرارت قرار دهید و با برس کمی چرب کنید.
مرحله 4مواد را به صورت رشته های عمودی و افقی در طول و عرض تابه ریخته و چند لحظه اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد. به محض پخت رشته ها از تابه جدا میشوند و به راحتی میتوانید آنرا با دست یا کفگیر بلند کنید.
مرحله 5روی پارچه یا کاغذ روغنی قرار دهید.بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا می‌کنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی می‌آوریم.از مواد میانی روی یک سمت از آن می‌ریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است، روی آن می‌آوریم و با دست‌ اطراف آن را می‌چسبانیم.
مرحله 6وقتی همه رشته ها آماده شدند ، در تابه روغن ریخته و آنها را سرخ کنید.میتوانید به همین صورت سرو کنید یا روی آن کمی شکر بپاشید و سرو کنید.‌
مرحله 7در صورت تمایل میتوانید با 1 لیوان آب و 1/5 لیوان شکر، شربت آماده کنید و رشته های سرخ شده را یک دقیقه داخل شربت قرار دهید سپس سرو کنید.‌
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین