زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوساله ۷۰۰ گرم |
فلفل قرمز ۱ عدد |
سیر ۳ حبه |
زنجبیل ۲ قاشق چای خوری |
سس سویا ۱/۲ پیمانه |
آرد ذرت ۲ قاشق چای خوری |
بروکلی ۱ پیمانه |
اسفناج ۱ پیمانه |
جعفری ۱/۴ پیمانه |
کرفس (ساقه) ۱ عدد |
بادام زمینی ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گوشت را بهصورت تکههای 3 سانتی خرد کنید. در یک تابه نچسب مقدار کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن کاملا داغ شد، تکههای گوشت را داخل آن بریزید و حدود 10-7 دقیقه خوب تفت دهید تا دو طرفشان برشته شوند، سپس آنها را از تابه خارج کنید. |
مرحله 2 | مقدار بیشتری روغن داخل تابه بریزید و صبر کنید تا داغ شود، سپس سیر و زنجبیل را داخل آن تفت دهید. بعد از 2-1 دقیقه سس سویا، آرد ذرت و 4 قاشق سوپخوری آب اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. |
مرحله 3 | حالا باید سبزیجات را اضافه کنید و مواد را بهآرامی با هم مخلوط کنید. بعد از 5-4 دقیقه که سبزیجات کمی نرم شدند، تکههای گوشت را اضافه کنید. مقداری از مخلوط را بچشید و به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. |
مرحله 4 | درِ تابه را بگذارید و صبر کنید تا خوراک شما جا بیفتد و تکههای گوشت و سبزیجات به خورد هم بروند، سپس آن را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و با مقداری سس سویا سرو کنید. |