سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز رزت فندق

رزت فندق
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
کره ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر فندق ۵۵ گرم
مغز فندق ۴۰ عدد
پودر قند ۷۵ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد ۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
رزت فندق
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رزت فندق
روش ساخت
مرحله 1کره را با پودر قند با هم زن برقی بزنید تا سبک و پوک شود. کره حتما باید به دمای محیط برسد کره را آب نکنید چون باعث خشکي بیش از حد شیرینی میشود.
مرحله 2تخم مرغ (وزن تخم مرغ 50 گرم باشد چون تخم مرغ بزرگتر باعث شل شدن خمیر شما خواهد شد) و وانیل را اضافه کنید و با هم زن بزنید تا مخلوط شود.
مرحله 3مواد آردی که شامل آرد قنادی ، پودر قند ، بکينگ پودر ، پودر فندق است را با هم مخلوط کنید و به تدریج به خمیر اضافه کنید و با هم زن بزنید تا مخلوط شود.
مرحله 4هنگامی که مواد یکدست شد خمیر را داخل قیفی که ماسوره شکوفه در سر آن قرار داده ایم بریزید. داخل قالب مافين کپسول های کاغذی بگذارید و داخل کپسول ها را به صورت دورانی و چرخشی پر کنید و یک عدد فندق خام برای تزیین روی آن قرار دهید.
مرحله 5شیرینی ها را در فری که از یک ربع قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 15 دقیقه بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین