سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت رزت سیب

رزت سیب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
خمیر تارت0
تخم مرغ ۲ عدد
آردبه مقدار لازم
ماست‏ ۳ قاشق غذا خوری
شیر ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
روغن ۳ قاشق غذا خوری
شربت بار0
آب ۱ پیمانه
شکر ۱/۱/۲ پیمانه
دارچین ۲ قاشق چای خوری
مواد داخل تارت0
سیب قرمز ۵ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
آببه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم
رزت سیب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رزت سیب
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سیب درختی رو چهار قسمت میکنیم و هر کدام را اسلایس خیلی نازک میزنیم
مرحله 2بعد داخل آب و عسل میریزیم (آب تا حدی باشد که روی اسلایس سیب ها را بگیرد)و روی شعله گاز می گذاریم تا چند جوش بزند و اسلایس ها نرم و انعطاف پذیر باشد (ولی له نشود)بعد آن را آبکش میکنیم تا آب اضافی آن گرفته شد
مرحله 3بعد شربت که باید شکر و آب را روی حرارت گذاشت و هم نزنیم تا شکر حل بشه وقتی حل شد بعد میتون هم زد این کار باعث می شود که شربت بار ما شکرک نزند بعد در آخر دارچین را به آن اضافه میکنیم واز روی حرارت بر میداریم
مرحله 4برای خمیر هم ابتدا تخم مرغ هاراهمراه با شکر میزنیم فقط تا حدی که مخلوط شود بعد ماست و شیر و روغن را اضافه میکنیم میتوان مقدار کمی وانیل هم اضافه کرد و در آخر آرد را اضافه میکنیم و بادست ورز میدهیم تا زمانی که آرد به دست نچسبه آرد اضافه میکنیم و نیم ساعت به خمیر استراحت میدهیم
مرحله 5بعد از استراحت از خمیر مقدار کم بر میداریم و روی سطح کار آرد پاشی میکنیم و خمیر را پهن میکنیم با کارد برش میزنیم که نوار های های بلندی به طول 30سانت و عرض2سانت داشته باشیم
مرحله 6از سیب های اسلایس شده به صورت مرتب طوری که لبه ی سیب ها بیرون از خمیر باشد و منظم طوری که سیب بعدی که گذاشته میشود از وسط سیب اول باشد (سیب ها از نیمه تقریبا روی هم قرار بگیرند )
مرحله 7و تا آخر این نوار ها چیدن سیب ها را ادامه میدهیم بعد از اول شروع به رول کردن میکنیم مستقیم رول میکنیم و در آخر خمیر را روی هم فیکس میکنیم تا باز نشود
مرحله 8رزت ها را در سینی فر قرار می دهیم وبا دست مقدار خیلی کم به گل برگها حالت می دهیم طوری که خمیر را باز نکند
مرحله 9روی هر کدام از گل ها یک قاشق مربا خوری کره می ریزیم و داخل فر می گذاریم به مدت 40دقیقه
مرحله 10پخت اول که انجام شد فر را خاموش نمیکنیم سینی را خارج میکنیم و روی هر کدام از گل ها 2یا3قاشق از شربت باری که درست کرده بودیم را میریزیم و دوباره به مدت 15دقیقه در فر قرار می دهیم بعد از فر بیرون آورده
مرحله 11و اگر به شربت نیاز داشت باز روی آن ها 1 یا 2قاشق شربت می ریزیم و در آخر بعد از خنک شدن داخل ظرف مورد نظر میچینیم و از خوردنش لذت میبریم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین