سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
گوجه فرنگیبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رب گوجه فرنگی
روش ساخت
مرحله 1گوجه فرنگی ها را می شوییم و آنها را با چرخ گوشت و یا دستگاه غذاساز خرد و پوره ای می کنیم به طوری که پوست و تخم آن گرفته شود.
مرحله 2گوجه فرنگی های له شده را داخل یک قابلمه مسی یا لعابی ریخته و آن را روی آتش می گذاریم تا مایه غلیظ شود.
مرحله 3 اگر بخواهیم رب گوجه خیلی غلیظ نباشد، وقتی که رب تقریباً به غلظت ماست شد، مقداری نمک در آن می ریزیم (مقدار نمک رب باید به حدی باشد که رب نه زیاد شور و زننده و نه بی نمک باشد).
مرحله 4در صورتی که بخواهیم رب را سفت تهیه کنیم، پس از غلیظ شدن، حرارت را باید کمی ملایم نمود و رب را مرتب بهم زد تا آب رب کاملاً تبخیر شود.
مرحله 5در اواخر طبخ به اندازه کافی نمک به رب می زنیم و بعد از چند جوش که رب کاملاً سفت و بدون آب شد، رب را از روی حرارت بر می داریم. باید توجه داشت که نمک رب را در اواخر طبخ به آن اضافه نمود.
مرحله 6زمانی که رب گوجه کمی سرد شد، آن را در بطری های تمیز و خشک می ریزیم.
مرحله 7بطری ها را تا حدی پر می کنیم که سر هر بطری تقریباً چهار انگشت خالی بماند. بعد از اینکه کاملاً سرد شد، سر بطری را با روغن زیتون یا پارافین پر می کنیم و با چوب پنبه محکم می بندیم و در جای خنک نگهداری می نمائیم.
مرحله 8بهتر است رب گوجه فرنگی را در یخچال نگهداری نماییم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین