زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴ پیمانه |
رب انار ۱/۲ پیمانه |
گردو ۱/۲ پیمانه |
شکر ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۴ قاشق سوپ خوری |
گوشت ۷۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا برنج را شسته، با نمك دو ساعت خیس میكنیم. آب را جوش آورده و برنج را در آب جوش ریخته تا كمی نرم شود، سپس در آبكش میریزیم. |
مرحله 2 | در فاصله زمانی كه برنج در حال جوشیدن میباشدكشمشها را شسته، سپس با رب انار، گردو و پیاز داغ در روغن تفت میدهیم. |
مرحله 3 | شكر، نمك و فلفل را افزوده و حرارت را خاموش میكنیم. در ظرفی مناسب گوشت را به همراه مواد دلخواه آب پز كرده و وقتی آب آن كاملا تبخیر شد ابتدا با روغن خود گوشت و سپس با مقداری كره خوب سرخ میكنیم . |
مرحله 4 | سپس مواد را لابهلای برنج داده و برنج را دم میكنیم، پس از آن در ظرف سرو كشیده و روی آن را با برنج زعفرانی و گوشت تزیین مینماییم. |