زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
نارنجبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | درابتدا نارنجها رو دو سه دقیقه داخل آب گرم میزاریم تا یخورده نرم بشوند بعد از آن از آب در آورده و از وسط قاچ میکنیم و با آب میوه گیری دستی اگه حوصله داشته باشید که بهتر هست چون نتیجه کار بهتر میشه آب میگیریم،البته پوستشو در نیارین تا از حداکثر گوشت نارنج استفاده بشه. |
مرحله 2 | اگه هم دوست داشتین با آب میوه گیری برقی آب بگیرید،بعد پوست کندن نارنج قبل این که قاچش کنید یبار زیر آب سرد بگیرید که تلخی پوست نارنج از روی گوشتش برداشته بشه. |
مرحله 3 | بعد آب گرفتن آب نارنج رو از صافی رد کرده و داخل یه قابلمه میریزیم و روی گازگذاشته، وقتی جوش اومد پیچ گاز کم کنین و زود به زود هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسید،در اخر نمک که بستگی به موادتون داره میتونید اضافه کنید،البته اگه دوست هم نداشتیدمیتونین نریزین، نریختن نمک سبب اتفاق خاصی نمیشه. |
مرحله 4 | من خودم گوشتهای نارنجو توی آسیاب میریزم تا قشنگ له بشه و وسطای پخت به آب نارنجم اضافه میکنم،چون هم حیف و میل نمیشه و رب زودتر غلیظ میشه. |
مرحله 5 | این رب خیلی خیلی عالیه و برای انواع پختها مثل ماهی و مرغ و گوشت و بعضی خوراکای دیگه بنا بر ذائقه قابل استفادست. |