سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب رب نارنج

رب نارنج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
نارنجبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
رب نارنج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رب نارنج
روش ساخت
مرحله 1درابتدا نارنجها رو دو سه دقیقه داخل آب گرم میزاریم تا یخورده نرم بشوند بعد از آن از آب در آورده و از وسط قاچ میکنیم و با آب میوه گیری دستی اگه حوصله داشته باشید که بهتر هست چون نتیجه کار بهتر میشه آب میگیریم،البته پوستشو در نیارین تا از حداکثر گوشت نارنج استفاده بشه.
مرحله 2اگه هم دوست داشتین با آب میوه گیری برقی آب بگیرید،بعد پوست کندن نارنج قبل این که قاچش کنید یبار زیر آب سرد بگیرید که تلخی پوست نارنج از روی گوشتش برداشته بشه.
مرحله 3بعد آب گرفتن آب نارنج رو از صافی رد کرده و داخل یه قابلمه میریزیم و روی گازگذاشته، وقتی جوش اومد پیچ گاز کم کنین و زود به زود هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسید،در اخر نمک که بستگی به موادتون داره میتونید اضافه کنید،البته اگه دوست هم نداشتیدمیتونین نریزین، نریختن نمک سبب اتفاق خاصی نمیشه.
مرحله 4من خودم گوشتهای نارنجو توی آسیاب میریزم تا قشنگ له بشه و وسطای پخت به آب نارنجم اضافه میکنم،چون هم حیف و میل نمیشه و رب زودتر غلیظ میشه.
مرحله 5این رب خیلی خیلی عالیه و برای انواع پختها مثل ماهی و مرغ و گوشت و بعضی خوراکای دیگه بنا بر ذائقه قابل استفادست.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین