سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب رب انار ترش

رب انار ترش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
دانه انار ۵ کیلوگرم
نمک ۲ قاشق غذا خوری
رب انار ترش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رب انار ترش
روش ساخت
مرحله 1انار را دانه کنید و لا‌به‌لای آن را نمک بزنید.
مرحله 2انارها را در ظرف در بسته پلاستیکی به مدت یک روز کنار بگذارید.
مرحله 3بعد از یک روز دانه‌های انار را در مخلوط کن بریزید؛ سپس آن را از صافی رد کنید.
مرحله 4آب انار رد شده از صافی را به مدت 3 تا 4 ساعت ثابت در یک ظرف سرامیکی یا پلاستیکی نگاه دارید. بعد از این زمان به اندازه‌ یک و نیم لیتر آب انار بردارید و در ظرف مسی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
مرحله 5وقتی به جوش آمد دوباره یک لیتر دیگر را کم کم اضافه کنید.
مرحله 6در جوش آخر اگر کف های روی ظرف جرم باشد باید حتما سوا شوند؛ در غیر این صورت نیازی نیست که آنها را بردارید.
مرحله 7به مدت 3 تا 4 ساعت باید زمان بدهید تا آب انار در حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین