زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آلوبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آلو ها را شسته و همان طور خیس داخل قابلمه بریزید و درش را گذاشته و روی شعله ملایم قرار دهید .احتیاجی به اضافه کردن آب نیست. |
مرحله 2 | وقتی آلو ها آب انداخت در قابلمه رو بردارید و هر از گاهی آن را هم بزنید .آنقدر روی شعله بماند که آب آلوها تبخیر شده و هسته آلوها جدا شود |
مرحله 3 | وقتی آلوها کاملا له شد شعله را خاموش کنید و آلو ها را از صافی رد کنید تا هسته و پوست آنها جدا شود |
مرحله 4 | مقدار کمی نمک بزنید و دوباره آلو ها را روی شعله قرار دهید تا کاملا سفت شده و آب اضافی آن کشیده شود. |
مرحله 5 | سپس اجازه دهید خنک شود و درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید. |