زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۲۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۳ حبه |
هویج ۳ عدد |
سیب زمینی ۳ عدد |
گوجه فرنگی گیلاسی ۱/۲ لیوان |
قارچ ۱-۲ لیوان |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
آلو ۲ عدد |
مرحله 1 | پیاز خرد شده را در یک قاشق روغن تف دهید همین که سبک شد کافیه. |
مرحله 2 | بعد گوشت و سیرهای درسته رو اضافه و کمی تف بدید تا رنگ گوشت عوض بشه. |
مرحله 3 | حالا زردچوبه،رب و فلفل را اضافه و بعد سه تا چهار لیوان آب داخلش بریزید تا گوشت با حرارت ملایم بپزه. |
مرحله 4 | بعد از دو ساعت هویج را اضافه کرده و بعد از نیم ساعت دیگه سیب زمینی و قارچ و آلو بخارا را وقتی غذا پخت و جا افتاد نمک و گوجه گیلاسی را اضافه کنید و یه ربع دیگه بپزید. |