سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی راگوی مرغ

راگوی مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
اسپاگتی ۳۶۰ گرم
عصاره مرغ ۱/۴ فنجان
مرغ ۴۵۰ گرم
سیر ۱ حبه
رزماری ۱ قاشق چای خوری
کرفس ۱/۴ فنجان
هویج ۱/۴ فنجان
پیاز ۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
سس مارینارا ۷۰۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
راگوی مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت راگوی مرغ
روش ساخت
مرحله 1یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را روی شعله ی زیاد جوش بیاورید و پاستا را اضافه کنید و طبق دستور روی بسته بپزید.
مرحله 2در این هنگام در یک تابه ی بزرگ، روغن زیتون،‌پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که پیاز ها نرم و نیمه شفاف شوند روی شعله ی متوسط بپزید. رزماری و سیر را اضافه کنید و هم بزنید. 30 ثانیه بپزید.
مرحله 3مرغ را اضافه کنید. 5 دقیقه بپزید و تکه مرغ چرخ کرده را با یک قاشق بزرگ یا کاردک از هم جدا کنید و آنقدر بپزید تا مرغ قهوه ای رنگ شود.
مرحله 4عصاره مرغ را اضافه کنید و 1 دقیقه بپزید.
مرحله 5سس مارینارا را داخل مخلوط گوشت بریزید. شعله را تا نسبتاً کم پایین بیاورید و 10 دقیقه بپزید. غذا را بچشید. اگر لازم بود با نمک و فلفل مزه دار کنید. راگو را به همراه اسپاگتی پخته شده سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین