زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اسپاگتی ۳۶۰ گرم |
عصاره مرغ ۱/۴ فنجان |
مرغ ۴۵۰ گرم |
سیر ۱ حبه |
رزماری ۱ قاشق چای خوری |
کرفس ۱/۴ فنجان |
هویج ۱/۴ فنجان |
پیاز ۱/۴ فنجان |
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری |
سس مارینارا ۷۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را روی شعله ی زیاد جوش بیاورید و پاستا را اضافه کنید و طبق دستور روی بسته بپزید. |
مرحله 2 | در این هنگام در یک تابه ی بزرگ، روغن زیتون،پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که پیاز ها نرم و نیمه شفاف شوند روی شعله ی متوسط بپزید. رزماری و سیر را اضافه کنید و هم بزنید. 30 ثانیه بپزید. |
مرحله 3 | مرغ را اضافه کنید. 5 دقیقه بپزید و تکه مرغ چرخ کرده را با یک قاشق بزرگ یا کاردک از هم جدا کنید و آنقدر بپزید تا مرغ قهوه ای رنگ شود. |
مرحله 4 | عصاره مرغ را اضافه کنید و 1 دقیقه بپزید. |
مرحله 5 | سس مارینارا را داخل مخلوط گوشت بریزید. شعله را تا نسبتاً کم پایین بیاورید و 10 دقیقه بپزید. غذا را بچشید. اگر لازم بود با نمک و فلفل مزه دار کنید. راگو را به همراه اسپاگتی پخته شده سرو کنید. |