سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا راویولی با سوسیس و اسفناج

راویولی با سوسیس و اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
ریحان ۲ قاشق غذا خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۱/۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۲ پیمانه
آرد کامل ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری
آب ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد کامل ۲ پیمانه
جوز هندی ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر مریم‌ گلی ۱/۴ قاشق چای خوری
پنیر ریکوتا ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
برگ اسفناج ۳/۴ پیمانه
سوسیس کوکتل ۱۲۰ گرم
راویولی با سوسیس و اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت راویولی با سوسیس و اسفناج
روش ساخت
مرحله 1در یک تابه بزرگ، سوسیس ها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس برگ های اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید تا آب آنها کشیده شود.
مرحله 2چربی اضافه مواد را بگیرید زیرا اگر آبدار یا چرب باشد باعث خراب شدن راویولی می شود. مواد را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید.
مرحله 3در یک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ، پنیر سفید، جوز هندی و مریم‌گلی را با هم مخلوط و آنها را به سوسیس ها اضافه کنید. آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
مرحله 4خمیر راویولی:
مرحله 5آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
مرحله 6در ظرفی دیگر تخم مرغ ها، آب و روغن را مخلوط کنید و آنها را وسط آرد بریزید. با چنگال مواد را خوب هم بزنید.
مرحله 7سپس خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و حدود 10 دقیقه به خوبی ورز دهید.
مرحله 8پس از اینکه خوب خمیر و به لطافت موردنظر رسید آن را داخل یک کیسه پلاستیکی و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
مرحله 9خمیر را با وردنه روی یک سطح صاف باز به شکل مستطیل کنید و در صورت نیاز، لبه‌های اضافه را برش دهید.
مرحله 10با کمک چاقوی دالبردار قنادی خمیر را به مربع های 5 سانتی‌متری برش دهید.
مرحله 11در این مرحله، یک تخم مرغ را هم بزنید و با قلم مو روی سطح خمیر بمالید.
مرحله 12مواد را با فاصله 2.5 سانتی‌متر از هم روی خمیر قرار دهید.
مرحله 13روی آنها یک لایه دیگر از خمیر بگذارید.
مرحله 14لبه های خمیر و فاصله میان مواد را محکم به هم بچسبانید.
مرحله 15در این مرحله، فاصله میان مواد را با چاقوی دالبردار قنادی برش بزنید.
مرحله 16 می توانید در همان لحظه راویولی را به مدت 3 تا 4 دقیقه داخل آب و نمک بپزید و آبکش کنید. یا آنها را بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهدارید.
مرحله 17سس خامه‌ای:
مرحله 18در یک شیرجوش متوسط، پیاز و سیر را داخل کره روی حرارت متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید.
مرحله 19سپس آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید. کمی هم بزنید و سپس خامه و شیر را اضافه کنید.
مرحله 20روی حرارت به طور مرتب هم بزنید تا مایع غلیظ و روی آن حباب ایجاد شود. پس از این اتفاق یک دقیقه دیگر هم بزنید و سپس جعفری و ریحان را اضافه کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین