سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده ران مرغ پر شده با قارچ

ران مرغ پر شده با قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن ۲ قاشق غذا خوری
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
قارچ ۵۰۰ گرم
سس مایونز ۵ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۲ عدد
سینه مرغ ۵ عدد
ران مرغ پر شده با قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ران مرغ پر شده با قارچ
روش ساخت
مرحله 1استخوان های ران مرغ را با دقت خارج کنید ( دقت کنید که تنها قسمت پهن ران مرغ برای این غذا لازم است ) مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید
مرحله 2و سس مایونز ، پودر آویشن ، 1 عدد پیاز رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید
مرحله 3و خوب با مرغ مخلوط نمایید سپس روی ظرف را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 4داخل ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ها و 1 عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود
مرحله 5پس از اینکه آب غذا کشیده شد 2 قاشق غذاخوری آرد ، نمک و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
مرحله 6ران های مرغ را به نوبت روی سطح کار قرار دهید ، داخل هر ران مرغ مقداری مایه قارچ بریزید
مرحله 7و از اطراف گوشت مرغ را جمع کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید ( اگر مرغ ها را خوب بپیچید دیگر نیازی به خلال چوبی نیست ).
مرحله 8داخل سینی فر را چرب کنید ، مرغ ها را درون سینی فر بچینید و روی مرغ ها نمک و فلفل بپاشید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا برشته و طلایی شود
مرحله 9سپس در ظرف بکشید و بهمراه پوره سیب زمینی و سالاد سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین