زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری |
قارچ ۵۰۰ گرم |
سس مایونز ۵ قاشق غذا خوری |
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۲ عدد |
سینه مرغ ۵ عدد |
مرحله 1 | استخوان های ران مرغ را با دقت خارج کنید ( دقت کنید که تنها قسمت پهن ران مرغ برای این غذا لازم است ) مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید |
مرحله 2 | و سس مایونز ، پودر آویشن ، 1 عدد پیاز رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید |
مرحله 3 | و خوب با مرغ مخلوط نمایید سپس روی ظرف را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 4 | داخل ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ها و 1 عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود |
مرحله 5 | پس از اینکه آب غذا کشیده شد 2 قاشق غذاخوری آرد ، نمک و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید. |
مرحله 6 | ران های مرغ را به نوبت روی سطح کار قرار دهید ، داخل هر ران مرغ مقداری مایه قارچ بریزید |
مرحله 7 | و از اطراف گوشت مرغ را جمع کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید ( اگر مرغ ها را خوب بپیچید دیگر نیازی به خلال چوبی نیست ). |
مرحله 8 | داخل سینی فر را چرب کنید ، مرغ ها را درون سینی فر بچینید و روی مرغ ها نمک و فلفل بپاشید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا برشته و طلایی شود |
مرحله 9 | سپس در ظرف بکشید و بهمراه پوره سیب زمینی و سالاد سرو نمایید. |