زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
جعفری ۱ قاشق غذا خوری |
آرد سوخاری ۱ لیوان |
سس مایونز ۱/۴ لیوان |
سس خردل ۱/۴ لیوان |
سیر ۲ حبه |
ران مرغ ۸ عدد |
مرحله 1 | ران های مرغ را 1 دقیقه داخل آب بسیار سرد قرار دهید سپس با دستمال کاغذی خشک کنید ، روی ران مرغ ها نمک و فلفل بپاشید و کناری قرار دهید |
مرحله 2 | سس خردل ، سس مایونز ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 3 | ران های مرغ را داخل سس بزنید تا تمام قسمت های ران به سس آغشته شود |
مرحله 4 | آرد سوخاری را با جعفری خرد شده مخلوط کنید |
مرحله 5 | سپس مرغ رو داخل آرد سوخاری بغلطانید. |
مرحله 6 | ران های مرغ را درون سینی بگذارید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا مرغ ها کباب شوند و روی مرغ ها طلایی شود ( میتوانید پس از پخت 2 دقیقه بخش بالایی فر را روشن کنید تا سطح مرغ ها برشته تر شود ) |
مرحله 7 | ران مرغ های سوخاری را همراه با لیمو ترش ، سالاد و … میتوانید سرو کنید. |