سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر راتا میرزا قاسمی

راتا میرزا قاسمی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
بادمجان ۶ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۴ حبه
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
نان تست ۰ به مقدار لازم
راتا میرزا قاسمی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت راتا میرزا قاسمی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بادمجان ها را داخل فر و یا روی اجاق گاز کبابی می کنیم و سپس پوست آنها را به راحتی جدا می کنیم.
مرحله 2بعد از این که بادمجان ها را ساطوری کردیم گوجه فرنگی ها را رنده و با کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب گوجه کشیده شود .
مرحله 3سیرها را در تابه ای جدا گانه به همراه زردچوبه و فلفل تفت می دهیم و آن را به گوچه فرنگی به همراه یک قاشق رب اضافه می کنیم .
مرحله 4بادمجان های کبابی هم به گوجه اضافه کرده تخم مرغها را در ظرفی شکسته و به بادمجان ها اضافه کرده و تند هم بزنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. در آخر نمک غذا را میزان می کنیم .
مرحله 5نان تست را قالب زده و درون قالب را از مواد میرزا قاسمی پر کرده و راتا را از قالب خارج کرده و آن را تزیین می کنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین