زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۴ عدد |
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
سیر ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
آویشن ۱ قاشق چای خوری |
کدو سبز ۲ عدد |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
آبلیموبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا بادمجانها را پوست كنده و نمك بزنید و داخل آبكش به مدت 1تا2ساعت استراحت دهید تا تلخاب آنها گرفته شود.سپس آنها را شسته و به شكل دلخواه(ترجیحا حلقوی)خرد كنید و اجازه دهید كاملا خشك شوند. |
مرحله 2 | سیرها و پیاز را خرد کنید یا رنده بزنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس فلفل دلمه ای را خرد کرده و تفت دهید تا فلفل دلمه ای هم نرم شود سپس از روی حرارت بردارید. |
مرحله 3 | ته تابه روغن بریزید و بادمجان، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را در ظرف بریزید و روی آن کمی پودر آویشن ( یا هر سبزی معطری که دوست دارید ) ، نمک و فلفل بپاشید. |
مرحله 4 | در صورت دلخواه كدو را جداگانه سرخ كرده و به مواد اضافه كنید.گوجه فرنگی را چند ثانیه داخل آب جوش بیندازید و بعد به ظرف آب سرد منتقل كرده و با چاقو پوستش را جدا كنید و به شكل دلخواه خرد كنید و به مواد بیفزایید. |
مرحله 5 | رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس 1/2 لیوان آب و کمی آبلیمو و زعفران به آن اضافه کنید و روی تمام مواد بدهید ، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درپوش قرار دهید تا وقتی که آب مواد کشیده و پخته شود ، در انتها تخم مرغ را پخته و به غذا اضافه كنید یا روی مواد بشكنید و اجازه دهید بپزد. |