زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
زعفرانبه مقدار لازم |
شیر ۳ لیتر |
شکر ۵۰۰ گرم |
هل ۳۰ گرم |
برنج ۵۰۰ گرم |
مرحله 1 | برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش میریزیم تا آب نداشته باشد. |
مرحله 2 | سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید و مدام هم میزنیم. |
مرحله 3 | زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط میکنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد. |
مرحله 4 | در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین میکنیم. |