سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای رژیمی دیپ پیاز

دیپ پیاز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
پیاز سفید ۴۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۶۰ گرم
خامه ترش ۱ پیمانه
پیازچه ۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
سرکه سفید ۱.۵ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
چیپس سیب زمینیبه مقدار لازم
دیپ پیاز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دیپ پیاز
روش ساخت
مرحله 1پیاز‌ها را ریز خرد کنید.
مرحله 2یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را در آن گرم کنید. پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و مقداری نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کنید.
مرحله 3پیاز‌ را به مدت 12 تا 15 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن‌ طلایی قهوه‌ای شود. سپس اجازه دهید تا به دمای اتاق برسند.
مرحله 4پیازهای تفت داده‌شده، خامه ترش، پنیر خامه‌ای، سرکه، پیازچه ریز خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید.
مرحله 5مخلوط دیپ پیاز را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. می‌توانید آن را تا 2 روز در فریزر نگهداری نمایید.
مرحله 6دیپ پیاز را با چیپس سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین