زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم |
خامه ترش ۲۵۰ گرم |
پودر سوپ ۱ پاکت |
اسفناج ۲۵۰ گرم |
نان باگت ۱ عدد |
مرحله 1 | بالای نان باگت را برش داده و داخل نان را تیکه تیکه بیرون اورده دور نان در ظرف فر می چینیم. |
مرحله 2 | مواد شامل خامه ترش پنیر خامه ای پودر سوپ پیاز و اسفناج خرد شده را در ظرفی قاطی می کنیم. |
مرحله 3 | مواد را داخل نان باگت قرار داده به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد میگذاریم. |
مرحله 4 | ده دقیقه به اخر سر نان را برداشته تا داخل نان هم حرارت ببیند |