سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر دینر رول (dinner roll)

دینر رول (dinner roll)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آرد ۳/۱/۴ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
شیر ۱ پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
کره ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
دینر رول (dinner roll)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دینر رول (dinner roll)
روش ساخت
مرحله 11 قاشق از شکر + مایه ی خمیر + ¼ پیمانه از شیر رو مخلوط‌ و هم میزنیم تا شکر و مایه ی خمیر حل بشه.
مرحله 2تو یه کاسه ی بزرگ بقیه ی شکر + نمک و آرد رو مخلوط میکنیم.
مرحله 3در ادامه مخلوط مایه خمیر + بقیه ی شیر + تخم مرغ ( تو یه کاسه ی جدا میزنیمش تا از حالت لختگی خارج شه) + کره ی‌ نرم رو اضافه میکنیم.
مرحله 4ابتدا با قاشق چوبی و بعد با دست خوب مواد رو مخلوط میکنیم و‌چند دقیقه با دست ورز میدیم تا خمیر یکدستی حاصل بشه هنوز یکم چسبناکه ولی مشکلی نیست آرد اضافه نکنید.
مرحله 5تو یه کاسه ی دیگر رو با یکم روغن چرب‌میکنیم و خمیر رو بهش منتقل میکنیم روش رو میپوشونیم و‌ حدود ۱/۵ ساعت استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه.
مرحله 6بعد از اینکه حجمش زیاد شد: سطح کارمون رو آرد میپاشیم با دست هوای اضافه ی خمیر رو میگیریم و روی‌ سطح آرد پاشی شده انتقال میدیم.
مرحله 7دوباره یه کم ورزش میدیم و رولش میکنیم.خمیر رو به ۱۵ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و مثل توپ گردشون میکنیم
مرحله 8تو قالب مسطیلی ۹*۱۳ اینچی (۲۳*۳۳ سانتی) کاغذ بندازید تو پای خمیری رو کنار هم با فاصله میچینیم و روشو میپوشونیم تا دوباره یک ساعت استراحت میدیم تا بازم حجمش‌ دوبرابر بشه.
مرحله 9فاصله خمیر ها باید اونقدری باشه که بعد از افزایش حجم بهم بچسبند فر رو روی دمای ۱۹۰ درجه روشن کنید تا گرم شه.
مرحله 10نون ها رو به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه تو‌فر بپزید تا زمانی که روشون قهوه ای - طلایی بشه. از قالب خارج کنید و تا گرم هستند روشون‌ کره ی ذوب شده بزنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین