سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



چینی دیم سام(چینی)

دیم سام(چینی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سس کچاپ ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
سیر ۲-۳ حبه
دیم سام(چینی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دیم سام(چینی)
روش ساخت
مرحله 1روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت داغ میکنیم و پیاز که ریز خرد کرده ایم را در آن سرخ میکنیم؛
مرحله 2گوشت چرخ شده را به همراه سیر خرد شده اضافه و تفت میدهیم تا کاملا سرخ شود؛
مرحله 3قارچ را اضافه میکنیم و وقتی آبش تبخیر شد سس کچاپ را اضافه میکنیم؛
مرحله 4نشاسته ذرت را در ۱ ق غ آب سرد حل میکنیم و به مایه گوشتی اضافه میکنیم؛
مرحله 5به مقدار لازم نمک و فلفل و ادویه دلخواه را اضافه میکنیم؛‌‌ بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش میکنیم و مایه گوشتی را کنار میذاریم تا خنک شود؛
مرحله 6در ظرف مناسبی آرد را الک میکنیم؛
مرحله 7آب جوش را اضافه میکنیم و سپس آب سرد و روغن را میریزیم و ابتدا با قاشق هم میزنیم تا مواد باهم‌مخلوط شوند؛
مرحله 8روی سطح کار را آرد میپاشیم و خمیر ک فعلا چسبندست را روی آن قرار میدهیم و شروع به ورز دادن میکنیم؛ حدود ۴ تا ۵ دقیقه خمیر را ورز میدهیم و در حین ورز دادن به مقدار لازم آرد اضافه میکنیم تا چسبندگی آن از بین رفته و به دست نچسبد؛
مرحله 9خمیر را به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم‌میکنیم و هرقسمت را به ضخامت ۱ میلی متر باز میکنیم و از مایه گوشتی وسط آن قرار میدهیم و لبه های خمیر را رو به بالا جمع میکنیم همانند تصویر فوق
مرحله 10حال در یک ظرف کوچک و گود روغن ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا خوب داغ شود؛ سپس دیم سام ها را به طور شناور در روغن سرخ میکنیم؛ بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار میدیم تا روغن اضافیشان گرفته شود و سپس سرو میکنیم؛ نوش جان⚘
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین