سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کره ای دوکبوکی

دوکبوکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
آرد برنج ۲ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۱ لیوان
روغن کنجد ۱ قاشق غذا خوری
پیازچه ۱ دسته
آب ۴ لیوان
فلفل ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
کلم ۲۰ گرم
نودل ۱ بسته
ماهی ۵ عدد
سیر ۳ حبه
تخم مرغ آب پز ۳ عدد
دوکبوکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دوکبوکی
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه کیک برنجی : ابتدا آرد برنج را با نمک مخلوط کرده و یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید.مخلوط را آرام هم بزنید تا به صورت تقریبا خمیری در آید.
مرحله 2روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید و با چنگال دو سوراخ بروی پلاستیک ایجاد کرده سپس ظرف را به مدت 2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
مرحله 3بعد از دو دقیقه خمیر را از مایکروفر درآورده و خوب ورز دهید و سپس دوباره روی آن را پوشانده برای 2 دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید. سطح صافی را با روغن کنجد چرب کرده خمیر را بر روی آن بگذارید و آن را بصورت رول های به قطر 2 یا 3 سانت رول کنید. رول ها را با فاصله ی 5 سانت برش بزنید.
مرحله 4دوکبوکی(سس): در صورت استفاده از ماهی کولی آنها را  پاک کرده و در 4 لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت بروی حرارت بگذارید. بعد از گذشت نیم ساعت ماهی ها را در اورده و سیر، پودر فلفل، شکر، روغن کنجد، رب چیلی یا رب گوجه را به آب اضافه کنید و بگذارید تا 5 دقیقه حرارت ببیند.
مرحله 5بعد از گذشت 5 دقیقه کیک برنجی ها را نیز به آب اضافه کرده و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزند.در مرحله آخر نودل، کیک ماهی، پیازچه، کلم، و تخم مرغ های آب پز را اضافه کرده و بعد از گذشت 7 تا 10 دقیقه حرارت را خاموش کنید.
مرحله 6برای سرو کردن نیز می توانید کمی کنجد بر روی دوکبوکی ها بریزید.
مرحله 7این مواد و میتونین خودتون به سلیقه خودتون و ذائقه کم و زیاد کنین اما هرگز مواد اصلی رو حذف نکنین
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین