زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد برنج ۲ لیوان |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
آب ۱ لیوان |
روغن کنجد ۱ قاشق غذا خوری |
پیازچه ۱ دسته |
آب ۴ لیوان |
فلفل ۳ قاشق غذا خوری |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
کلم ۲۰ گرم |
نودل ۱ بسته |
ماهی ۵ عدد |
سیر ۳ حبه |
تخم مرغ آب پز ۳ عدد |
مرحله 1 | برای تهیه کیک برنجی : ابتدا آرد برنج را با نمک مخلوط کرده و یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید.مخلوط را آرام هم بزنید تا به صورت تقریبا خمیری در آید. |
مرحله 2 | روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید و با چنگال دو سوراخ بروی پلاستیک ایجاد کرده سپس ظرف را به مدت 2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید. |
مرحله 3 | بعد از دو دقیقه خمیر را از مایکروفر درآورده و خوب ورز دهید و سپس دوباره روی آن را پوشانده برای 2 دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید. سطح صافی را با روغن کنجد چرب کرده خمیر را بر روی آن بگذارید و آن را بصورت رول های به قطر 2 یا 3 سانت رول کنید. رول ها را با فاصله ی 5 سانت برش بزنید. |
مرحله 4 | دوکبوکی(سس): در صورت استفاده از ماهی کولی آنها را پاک کرده و در 4 لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت بروی حرارت بگذارید. بعد از گذشت نیم ساعت ماهی ها را در اورده و سیر، پودر فلفل، شکر، روغن کنجد، رب چیلی یا رب گوجه را به آب اضافه کنید و بگذارید تا 5 دقیقه حرارت ببیند. |
مرحله 5 | بعد از گذشت 5 دقیقه کیک برنجی ها را نیز به آب اضافه کرده و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزند.در مرحله آخر نودل، کیک ماهی، پیازچه، کلم، و تخم مرغ های آب پز را اضافه کرده و بعد از گذشت 7 تا 10 دقیقه حرارت را خاموش کنید. |
مرحله 6 | برای سرو کردن نیز می توانید کمی کنجد بر روی دوکبوکی ها بریزید. |
مرحله 7 | این مواد و میتونین خودتون به سلیقه خودتون و ذائقه کم و زیاد کنین اما هرگز مواد اصلی رو حذف نکنین |