زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
مرحله 1 | آب را بذارین جوش بیاد و سیب زمینی را مکعبی خرد کنید و به آب در حال جوش اضافه کنید تا کمی بپزه اما نه که نرم و له بشه (این روش زمان پخت کمتری می بره) |
مرحله 2 | بعد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید بهش زردچوبه نمک فلفل و رب را اضافه کنید و تفت بدین. |
مرحله 3 | سیب زمینی مکعب شده را اضافه کنید و هم بزنید . اگه لازم بود کمی هم آب جوش بهش اضافه کنید . بعد از 10 دقیقه دو پیازه شما آماده است. |
مرحله 4 | البته دربعضی از روش پخت ها سیب زمینی راله میکنند. |
مرحله 5 | پیاز این غذا هر چی بیشتر باشه بهتره . شیرازیها به سیب زمینی میگن آلو بعد میگن دو پیازه آلو یعنی دو تا پیاز یک آلو . |