سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر دونات (پیراشکی ) توپی با رویه شیری

دونات (پیراشکی ) توپی با رویه شیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
روغن نباتیبه مقدار لازم
شیر ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲ فنجان
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۴.۵ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱/۴ فنجان
شکر ۱.۵ فنجان
شیر ۴-۳ قاشق سوپ خوری
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
دونات (پیراشکی ) توپی با رویه شیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دونات (پیراشکی ) توپی با رویه شیری
روش ساخت
مرحله 1روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ بریزید. باید حداقل 5 سانتی متر روغن درون قابلمه باشد و بین سطح روغن و لبه ی قابلمه هم 5 سانتی متر فاصله باشد.
مرحله 2 دما سنج آشپزی را به قابلمه متصل کنید و روغن را داغ کنید تا دمای آن به 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) برسد. کف یک سینی فر را با حوله کاغذی بپوشانید.
مرحله 3در یک کاسه کوچک شیر و تخم مرغ را هم بزنید
مرحله 4در یک کاسه ی متوسط دیگر آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را هم بزنید. مخلوط شیر و تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید. سپس کره ی آب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی درست شود.
مرحله 5زمانی که دمای روغن به 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) رسید، با یک ملاقه بستنی کوچک اسکوپ هایی به اندازه ی 1 قاشق سوپخوری از خمیر درست کنید و داخل روغن بیندازید.
مرحله 6مواظب باشید که تابه را خیلی پر نکنید. به قسمت نکات توجه کنید. دونات های توپی را2 دقیقه سرخ کنید و آنها را داخل روغن بچرخانید تا قهوه ای طلایی شوند. با یک کفگیر دونات های توپی را داخل سینی که با حوله کاغذی پوشانده اید بچینید.
مرحله 7بگذارید دونات های توپی کمی خنک شوند. یک توری خنک کننده را روی یک سینی فر قرار دهید سپس یکی یکی دونات ها را داخل مخلوط رویه فرو کنید و آنها را روی توری بچینید تا شربت اضافی از آنها داخل سینی بچکد. بلافاصله سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین