سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر دونات پرتقالی

دونات پرتقالی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ پیمانه
شکر قهوه ای ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری
شیر ۳ قاشق سوپ خوری
آب ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
عسل ۱/۲ پیمانه
پرتقال ۱ عدد
پودر شکر ۱/۲ پیمانه
پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری
آب پرتقال ۳-۴ قاشق سوپ خوری
نمککمی
دونات پرتقالی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دونات پرتقالی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب‌های دونات را با اسپری جداکننده چرب کنید و کنار بگذارید. آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، جوز هندی و دارچین را با هم مخلوط کنید. در کاسه‌ای دیگر شکر، شکر قهوه‌ای، تخم مرغ، وانیل، روغن مایع و کره را مخلوط کنید.
مرحله 2مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود و اثری از آرد باقی نماند. قالب‌های دونات را تا سه چهارم از خمیر پر کنید و به مدت 12 تا 14 دقیقه در فر بگذارید تا پف کنند. سپس آنها را از فر درآورده و حدود 2 دقیقه کنار بگذارید. سپس از قالب روی توری سیمی برگردانده، بگذارید به دمای اتاق برسد.
مرحله 3طرز تهیه پرتقال کاراملی:در تابه‌ای مناسب آب، شکر و عسل را مخلوط کرده و با حرارت بالا به جوش بیاورید. وقتی مایع شروع به جوشیدن کرد، قطعه‌های پرتقال را اضافه کرده، دما را کم کنید و 30 دقیقه بجوشانید تا نرم شود .قطعات پرتقال را از مایه جدا کرده و روی کاغذ روغنی بگذارید .
مرحله 4طرز تهیه سس پرتقال:پودر شکر، رنده پوست پرتقال، نمک و 3 قاشق سوپ خوری آب پرتقال را مخلوط کنید. اگر فکر می‌کنید غلظت سس زیاد است، می‌توانید آب پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید تا به غلظت دلخواهتان برسد. دونات‌ها که کاملا سرد شدند را در سس بزنید و روی توری سیمی بگذارید. اجازه دهید سس اضافه از دونات‌ها جدا شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین