زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
ماست ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
گلاببه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ را در همزن ریخته و هم میزنیم سپس شکر را به آن اضافه میکنیم. در حالی که همزن در حال همزدن مواد است روغن را اضافه میکنیم. |
مرحله 2 | سپس ماست وگلاب را به مواد اضافه میکیم.حال بیکینگ پودر و وانیل را اضافه میکنیم و همزن را خاموش میکنیم. آرد را آرام آرام به مواد اضافه کرده و با یک همزن دستی مواد را در یک جهت مخلوط میکنیم. |
مرحله 3 | وقتی خمیر یکدستی بدست آمد یک لیوان آرد را دم دست خود بگذارید(برای اینکه خمیر به دست نچسبد)و شروع به ورز دادن خمیر کنید. |
مرحله 4 | وقتی خوب ورز دادید خمیر را در ظرفی بگذارید و رویش را باپلاستیک فریزر بپوشانید و بگذارید چند ساعت بماند(این زمان برای عمل آمدن خمیر است و باعث میشود جا بیوفتد). |
مرحله 5 | در مرحله آخر خمیر را با وردنه صاف میکنیم و به شکل دلخواه قالب میزنیم و در روغن فراوان میاندازیم و سرخ میکنیم. |