زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شیر ۲/۳ پیمانه |
آب ۱/۳ پیمانه |
پودر خمیر مایه ۱.۵ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۵۰ گرم |
شکر ۶ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | دوسوم لیوان شیرولرم رو با یک ونیم قاشق غذاخوری پودرخمیر مایه و یک قاشق شکر مخلوط میکنیم ومیزاریم به مدت 5دقیقه تاعمل بیاد حرارت شیر باید طوری باشه که نه خیلی داغ ونه خیلی سرد باشه |
مرحله 2 | تو ظرف دیگه 50گرم کره ذوب شده و5 قاشق غذاخوری شکرو یک سوم لیوان آب ولرم رومخلوط میکنیم سپس مایه بعمل اومده رو اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم. |
مرحله 3 | دوپیمانه آرد رو با نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط میکنیم وهم میزنیم وکم کم به مایه اضافه میکنیم حواستون باشه آرد زیادی به خوردش ندید |
مرحله 4 | ده دقیقه خمیر وبادست ورز میدیم حتما ده دقیقه کامل ورز بدید اگه خمیر چسبندگی داشت دستتون رو آردی کنید وحسابی ورز بدید تاچسبندگی ازبین بره |
مرحله 5 | خمیررو به مدت یک ساعت ونیم روشو میپوشنیم واجازه میدیم پف کنه و عمل بیاد |
مرحله 6 | بعداز یک ساعت پف خمیرو میگیریم روی سطح کارمون آردمیریزیم واز خمیر به اندازه مساوی برمیداریم وگردمیکنیم و باته ماسوره یاهرچیز دیگه وسطشو خالی میکنیم اگه میخاید دوناتتون توپولی بشه همینجوری گرد بزارید و وسطشو خالی کنیدپهنش نکنید. |
مرحله 7 | تو تابه روغن میریزیم ومیزاریم داغ بشه حرارت رو کم میکنیم ودونات هارو داخلش سرخ میکنیم حرارت حتمااا کم باشه تا دونات ها مغز پخت بشن |