سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر دونات ارده با سس انار(ویژه یلدا)

دونات ارده با سس انار(ویژه یلدا)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۰ نفر
مواد لازم
کره ۱۱۰ گرم
شکر ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
ارده ۲ قاشق سوپ خوری
آرد سفید ۳/۴ پیمانه
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
برگ گل محمدی ۱ قاشق سوپ خوری
آب انار ۱/۲ پیمانه
شکر ۳ قاشق سوپ خوری
دانه اناربه مقدار لازم
دونات ارده با سس انار(ویژه یلدا)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دونات ارده با سس انار(ویژه یلدا)
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در ظرف مناسبی کره و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا شکل کرم شود. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مواد را خوب هم بزنید( بعد از اضافه کردن تخم مرغ اول، مواد را حدود 1 دقیقه هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس تخم مرغ دیگر را اضافه کنید.) در این مرحله ارده و پودر وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مرحله 2آرد و نمک را با هم مخلوط کنید، سپس در این مرحله به مواد اضافه کنید. مواد را با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید تا خمیر دونات آماده شود.
مرحله 3خمیر را داخل قیف بریزید، سپس به آرامی قالب های دونات را با خمیر پر کنید. قالب ها را به مدت 13-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا دونات ها آماده شوند. بعد قالب ها را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شوند.
مرحله 4برای آماده کردن سس انار، آبِ انار را همراه با شکر و برگ های گل محمدی روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا شکر کاملا حل شود و سس کمی غلیظ شود، سپس آن را از صافی رد کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
مرحله 5سس حاصل را روی دونات ها بریزید و آنها را داخل یخچال قرار دهید تا سس خودش را بگیرید. موقع سرو دانه های انار را روی دونات ها بریزید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین