سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی دوقوس ماهی

دوقوس ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
ماهی ۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
سیر ۴ حبه
پیاز ۱ عدد
آردبه مقدار لازم
پودر لیمو عمانی ۳ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
دوقوس ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دوقوس ماهی
روش ساخت
مرحله 1در ظرفی 2 حبه سیر، زعفران و مقداری نمک بریزید و مخلوط کنید. ماهی را به‌صورت تکه‌های دلخواه خرد کنید و در مخلوط بخوابانید تا مزه‌دار شوند. در ظرفی آرد را با پودر لیموعمانی، مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید،
مرحله 2سپس ماهی‌ها را در آن خوب بغلتانید تا کاملا آغشته به مواد شوند. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد تکه‌های ماهی را داخل آن سرخ کنید.
مرحله 3وقتی ماهی سرخ شد، آن را از تابه خارج کرده و داخل ظرفی قرار دهید. داخل همان تابه در صورت نیاز مقداری روغن بریزید، سپس پیاز رنده شده و بقیه سیر را تفت دهید. بعد از آنکه نرم و طلایی شدند، رب گوجه‌فرنگی و زردچوبه را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.مقداری آب جوش داخل تابه بریزید و صبر کنید تا سس جا بیفتد.
مرحله 4وقتی سس آماده شد، تکه‌های ماهی را از سمت گوشت داخل تابه قرار دهید. کمی صبر کنید تا سس به خورد ماهی برود، سپس حرارت را خاموش کنید، ماهی و سس را در ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با سبزی‌پلو سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین