زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
زعفرانبه مقدار لازم |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
روغن آفتابگردان ۲ قاشق غذا خوری |
دوغ ۶ لیوان |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ لیوان |
لپه ۱ لیوان |
گوشت گوساله ۳۰۰ گرم |
مرحله 1 | پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید و بعد از افزودن ادویه ها(البته به غیر از زعفران) و رب، تکه های گوشت و لپه را اضافه کنید. |
مرحله 2 | بعد از چند بار هم زدن به جای آب در این محتویات دوغ بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شوند. |
مرحله 3 | پس از پخت، دوغ پا را همراه برنج سرو کنید. |